top of page

De loopbaantrechter

Training in de methode van de Loopbaantrechter

 

De loopbaantrechter is een kernmodule van dé Loopbaanopleiding die ik regelmatig als losse module geef voor mobiliteitscentra van grote organisaties.

In deze tweedaagse training ga je aan de slag met een werkmethode waarmee je medewerkers met een loopbaanvraag een duidelijk antwoord helpt te vinden op de vragen ‘Wat wil ik eigenlijk?’ en ‘Welke mogelijkheden zijn er voor mij op de (interne) arbeidsmarkt?’. De methode is praktisch en doelgericht. We gaan stap voor stap in op wat je kunt doen en welke vragen je precies moet stellen om de ander te helpen de meest passende (nieuwe) beroepsrichting te ontdekken.

 

De  loopbaantrechter geeft iemand in vijf stappen een realistisch loopbaanplan. Daarna kan hij of zij doelgericht gaan solliciteren of ‘jobcraften’.

Je krijgt bij deze training het boek en werkmateriaal, dat je direct in kunt zetten. Dat materiaal krijg je na afloop van de training ook digitaal toegestuurd.

Voor wie

Loopbaanadviseurs en -begeleiders, employability-adviseurs, re-integratie-adviseurs die werken bij een intern mobiliteitsbureau of Career Centre en HR-professionals met aandacht voor loopbaanvragen.

Wil je overleggen of dit iets voor jouw organisatie is?
Mail of bel: 06 22 23 85 95

bottom of page