Levenskunst

Lessen in levenskunst | training van een dag

Waarom?

In ons overvolle en haastige leven vergeet je soms dat het leven ook kan bestaan uit rust, vriendschap, vrijheid en plezier. Je navigeert door de drukte van de dag en hebt het gevoel dat je meer aan het volhouden bent dan aan het leven. 

Een levensstijl is niet iets wat je 1,2,3 verandert, zeker niet omdat het voor iedereen de normaalste zaak van de wereld lijkt om van hot naar her te rennen (ook in je hoofd). Verandering begint echter met bewustzijn, met beseffen wat je doet, wat je anders zou willen en waar je vrede mee wilt krijgen.

Wat?

Op deze dag neem je even afstand van de hectiek van alledag. Je wordt aan het denken gezet over wat levenskunst is. Je leert wat denkers uit de geschiedenis al hebben bedacht over levenskunst en je laat je inspireren. Je vertelt over jouw eigen levenskunst en luistert naar de verhalen van anderen. Je onderzoekt waar het in jouw leven 'schuurt', waar je energie en inspiratie van krijgt, welke wensen jij op een te laag pitje hebt gezet en hoe je gaat zorgen voor meer 'kieren in de dag'. Door genoeg kieren in de dag blijft het leven luchtig :-).

Voor wie?

De training is bedoeld voor mensen die mensen begeleiden. Loopbaanprofessionals, coaches en alle andere begeleiders.

 

Waarom deze groep? Nou, die groep ligt mij aan het hart en je leert het meest van wat je ook weer doorgeeft. Dus alle oefeningen zijn bedoeld om te gebruiken in jouw werkpraktijk. Hoeft niet, maar kan wel. 

 

Waar?

Op een plek in midden Nederland waar rust heerst, waar we ons echt even terug kunnen trekken, waar we lekker kunnen eten.

Wanneer?

Binnenkort staan de data hier. Mocht je interesse hebben, laat het me weten via dit e-mailadres. Als je de eerste bent kun jij de datum bepalen.

Wat kost het? 

€ 650,00 exclusief btw. 

Loopbaanadvies Groningen Heidi Jansen