top of page

Levenskunst | training

Levenskunst | training van een dag

Waarom?

In jouw overvolle en haastige leven raakt wat je echt belangrijk vindt soms uit beeld. Je navigeert door de drukte van de dag en hebt het gevoel dat je meer aan het volhouden bent dan aan het leven. Werk staat vaak op nummer één en de rest van ons leven moet zich daaromheen plooien. Wat zou er gebeuren als je dat omdraait? Wat als je andere dingen op de eerste plaats zet en de vraag stelt: Wat is echt belangrijk in mijn leven en hoe kan werk dat ondersteunen? 

Wat?

Op deze dag neem je even afstand van de hectiek van alledag. Je wordt aan het denken gezet over wat jij wilt met je leven. Je leert wat denkers uit de geschiedenis al hebben bedacht over levenskunst en je laat je inspireren door hun vragen. Je vertelt over wat jou boeit en waar je je het liefst mee bezig houdt. Je luistert naar de verhalen van anderen. Je onderzoekt waar het in jouw leven 'schuurt', waar je energie en inspiratie van krijgt, welke wensen jij op een te laag pitje hebt gezet en hoe je gaat zorgen voor meer 'kieren in de dag'. Door genoeg kieren in de dag blijft het leven luchtig :-).

Voor wie?

De training is bedoeld voor mensen die mensen begeleiden. Loopbaanprofessionals, coaches en alle andere begeleiders.

 

Waarom deze groep? Nou, die groep ligt mij aan het hart en je leert het meest van wat je ook weer doorgeeft. Dus alle oefeningen die we gaan doen zijn ook bedoeld om te gebruiken in jouw werkpraktijk. Hoeft niet, maar kan wel. 

 

Waar?

Op een plek in midden Nederland waar rust heerst, waar we ons echt even terug kunnen trekken, waar we lekker kunnen eten.

Wanneer?

Binnenkort staan de data hier. Mocht je interesse hebben, laat het me weten via dit e-mailadres. Als je de eerste bent kun jij de datum bepalen.

Wat kost het? 

€ 650,00 exclusief btw. 

Loopbaanadvies Groningen Heidi Jansen
bottom of page