top of page

Loopbaanadvies & zingeving 

Deze training van een dag is een kernmodule van dé Loopbaanopleiding. Ik geef deze training ook losstaand voor mobiliteitscentra van grote organisaties. 

Inhoud

Flexibilisering, technologisering, intensivering: er verandert veel op de arbeidsmarkt. Wat betekent dat voor hoe we naar werk kijken? Wat wordt er straks van ons verwacht? Eén ding is zeker: bij het vinden van je weg op deze complexe arbeidsmarkt speelt loopbaanadvies een belangrijke rol.

 

In deze training kijken we naar de toekomst van werk en de rol van loopbaanadvies daarbij. Trends die we daarbij zien zijn o.a. de beweging van (groeps)outplacement naar duurzame inzetbaarheid en de vraag naar betekenisvol werk. Je krijgt een overzicht van al deze ontwikkelingen én je leert hoe je concreet met loopbaanklanten in gesprek kunt gaan over betekenisvol werk.

  1. De toekomst van werk: trends

  2. De betekenis van werk

  3. Loopbaanadvies: ontstaan en toekomst

  4. Trends in mobiliteit, van (groeps)outplacement naar duurzame inzetbaarheid

  5. De vraag naar betekenis: wat geeft ons zin in werk?

  6. Begeleiden naar zinvol werk. Je leert werken met de ‘Map of Meaningful Work’

Voor wie

Loopbaanprofessionals en - begeleiders, employability-adviseurs, re-integratieadviseurs die werken bij een intern mobiliteitscentrum of Career Centre en HR-professionals met aandacht voor loopbaanvragen.

Wil je overleggen of dit iets voor jouw organisatie is?
Mail of bel: 06 22 23 85 95

 

boeken.jpg
bottom of page