Loopbaanadvies in groep

Voor wie

Deze training is bedoeld voor loopbaanadviseurs, mobiliteitsadviseurs en loopbaancoaches die werken met groepen. 

Inhoud

De titel van de workshop die je leert geven is 'weten wat je wilt' en helpt jouw deelnemers de best passende volgende stap in hun loopbaan te ontdekken. In deze workshop help je de deelnemers hun wensen te vertalen naar realistische mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Aan het einde hebben jouw deelnemers een concreet profiel van de functie die ze willen gaan zoeken en een actieplan om de stappen te zetten die nodig zijn om een nieuwe baan te realiseren. De workshop beslaat voor jouw deelnemers drie dagdelen. 

 

Hoe en waar
Deze training geef ik aan individuele loopbaanadviseurs op een af te spreken locatie. In een dagdeel nemen we de opzet van het programma door en krijg je aanwijzingen over hoe je het doel (alle deelnemers een actieplan) het best kunt bereiken. Je krijgt een loopbaanspel, een trainershandleiding en werkmateriaal voor de deelnemers. Je kunt deze training direct als aanbod in jouw praktijk inzetten. Een indicatie van de prijs die je kunt vragen is 500 euro per deelnemer. Je kunt werken met groepen van 4 tot 14 personen. 

Deze training is ook beschikbaar als in-company voor mobiliteitscentra. We overleggen dan over de tijdsduur en locatie. 


 

Kosten

De training kost jou € 750,-, exclusief btw en inclusief  werkmateriaal voor deelnemers aan jouw training, de trainershandleiding en het Loopbaanspel. 

In-company gelden andere tarieven.

 

Wanneer
Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen, dan plannen we een datum.

Heidi Jansen

Vossebelt 54

7751 SZ Dalen

06 - 22 23 85 95