Loopbaanheroriëntatie 

Loopbaanadvies | Loopbaanheroriëntatie
In de loopbaanprogramma's doen we alles wat nodig is om jouw best passende volgende loopbaanstap te realiseren. Soms heb je alleen een goed plan nodig en als je begeleiding wilt bij de uitvoer van je plan, kan dat ook. We besteden in alle programma's aandacht aan de combinatie werk en de rest van je leven. Vandaar het woord levenskunst. 

We starten met een gratis kennismaking en daarna kan ik een offerte maken. Als jouw werkgever akkoord is, gaan we aan de slag. Ik help je met het schrijven van teksten voor je LinkedIn-profiel, je CV, social media, brieven of een website.

Loopbaanheroriëntatie
Doel van dit programma is om de (nieuwe) richting in je loopbaan te bepalen en een concreet plan van aanpak op te stellen. We zijn klaar als jij weet wat je wilt en aan de slag kunt met het realiseren van je plan. We werken volgens de methode van de Loopbaantrechter. Deze aanpak ontwikkelde ik in de afgelopen jaren en schreef er een boek over. 

Programma
De volgende onderdelen komen zeker aan bod:

  • ontdekken van de rode draad in je opleiding, wensen, werk en levensloop

  • competentie- en drijfverentest

  • vertalen van kernwoorden naar mogelijke beroepsrichtingen

  • oriëntatie op passende (en kansrijke) beroepen 

  • opstellen van een loopbaanplan


Duur
Het programma duurt drie tot vijf maanden. We spreken elkaar zes keer en buiten onze bijeenkomsten kunnen we op elk moment online of telefonisch contact hebben.

Investering
€ 2.450,- exclusief 21% BTW

Aan dit programma kan een uitgebreid assessment worden toegevoegd.

 

De afgelopen 25 jaar werkte ik o.a. voor de Rabobank, de Rijksuniversiteit Groningen, de gemeente Assen, vereniging van woningcorporaties Aedes, CNS Ede en verschillende ministeries.

p.s. als Groningen voor jou niet om de hoek ligt, kunnen we een speciaal programma maken waarbij we gesprekken in Groningen afwisselen met online contact.