Loopbaanonderzoek

Loopbaanadvies | Loopbaanonderzoek
In de loopbaanprogramma's doen we alles wat nodig is om jouw best passende volgende loopbaanstap te realiseren. Soms heb je alleen een goed plan nodig en als je begeleiding wilt bij de uitvoer van je plan, kan dat ook. We besteden in alle programma's aandacht aan de combinatie werk en de rest van je leven. Vandaar het woord levenskunst. 

We starten met een gratis kennismaking en daarna kan ik een offerte maken. Als jouw werkgever akkoord is, gaan we aan de slag. 

 

Loopbaanonderzoek
Doel van dit korte programma is om zicht te krijgen op nieuwe mogelijkheden. Aan de hand van twee interviews en twee tests bepalen we hoe jij je loopbaan verder vorm zou kunnen geven. We ronden af met een actieplan waarin we concreet maken welke stappen je kunt zetten om jouw plannen te realiseren.


Programma
De volgende onderdelen komen zeker aan bod:

  • ontdekken van de rode draad in je opleiding, wensen, werk en levensloop

  • competentie- en drijfverentest

  • vertalen van kernwoorden naar mogelijke beroepsrichtingen

  • een actieplan  


Duur
Het programma duurt twee maanden. We spreken elkaar drie keer, je maakt huiswerk en buiten onze bijeenkomsten kunnen we op elk moment online of telefonisch contact hebben.

Investering
€ 1.250,- exclusief 21% BTW

De afgelopen 25 jaar werkte ik o.a. voor de Rabobank, de Rijksuniversiteit Groningen, de gemeente Assen, vereniging van woningcorporaties Aedes, CNS Ede en verschillende ministeries.

p.s. als Groningen voor jou niet om de hoek ligt, kunnen we een speciaal programma maken waarbij we gesprekken in Groningen afwisselen met online contact.

vraag.jpg