Loopbaantrechter

Voor wie

Deze training is bedoeld voor loopbaanadviseurs, mobiliteitsadviseurs en (loopbaan)coaches.

Inhoud Loopbaantrechter

In deze training staat een werkmethode centraal waarmee je jouw klanten in individuele trajecten een duidelijk antwoord helpt te vinden op de vragen ‘Wat wil ik eigenlijk?’ en ‘Welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?’. De methode is praktisch en arbeidsmarktgericht. We gaan stap voor stap in op wat je kunt doen en welke vragen je precies moet stellen om jouw klant te helpen de meest passende (nieuwe) beroepsrichting te ontdekken. Als je de loopbaantrechter inzet in jouw begeleidingstrajecten, dan heeft jouw klant in vijf stappen een realistisch loopbaanplan en kan doelgericht gaan solliciteren.

De methode van de loopbaantrechter helpt niet alleen om concrete en realistische beroepsrichtingen te vinden, maar is ook gewoon leuk om te doen. Dat komt omdat je je in deze aanpak vooral richt op waar iemand plezier aan beleeft en omdat het de verbeeldingskracht aanwakkert. Het feit dat jouw klant na drie gesprekken al zicht krijgt op nieuwe perspectieven geeft energie. 

Je krijgt bij deze training mooi vormgegeven werkmateriaal, waar je direct in jouw praktijk mee kunt werken. Na afloop van de training mail ik het je.

Hoe en waar
In één (intensieve) dag leer je werken met de loopbaantrechter. Je oefent alle  opdrachten en je leert hoe je het materiaal in kunt zetten. De training vindt meestal plaats op een centraal in Nederland gelegen locatie, of in Groningen. 

 

Open inschrijving

De trainingsdag duurt van 10 tot 17 uur. Je kunt je opgeven door een mail te sturen en aan te geven wanneer je wilt komen. De training gaat altijd door. Zodra ik jouw mail heb ontvangen laat ik je weten of er nog plek is. Je ontvangt dan praktische informatie en de factuur. 

In company

Deze training kan ook in-company gegeven worden. Voor medewerkers van loopbaanadviesbureaus, re-integratiebureaus en interne mobiliteitscentra kan de werkmethode van de Loopbaantrechter een aanvulling vormen op de  werkvormen waar al mee gewerkt wordt. De training beslaat een hele dag, maar een kortere versie kan ook. 

Kosten
De training met open inschrijving kost € 345,- (exclusief btw) per persoon. Dit bedrag is inclusief het boek, een lunch en het digitale werkmateriaal voor jouw klanten. 
Mocht je het boek al hebben, wil je me dat dan laten weten, dan krijg je € 30,- korting op de training.
 

In-company kost de training € 1.750,- voor een hele dag (exclusief btw) voor maximaal 12 deelnemers. Dit bedrag is inclusief voor elke deelnemer een boek (á € 30,-) plus werkmateriaal om direct in de praktijk te gebruiken en inclusief reiskosten. Voor een kortere versie van de training overleggen we over de kosten.

Als je zelf een groepje van tenminste vier mensen bij elkaar brengt en een locatie regelt, kom ik graag langs op een door jullie gewenste dag. 

Wanneer
Vrijdag 2 oktober in Leusden, door Heidi Jansen
Vrijdag 16 oktober in Venray, door Nard Kronenberg
Vrijdag 23 oktober in Groningen, door Heidi Jansen

Vrijdag 4 december in Venray, door Nard Kronenberg
Je kunt je opgeven door een mail te sturen en aan te geven wanneer je wilt komen. Wij nemen dan contact met je op. 

 

 

 

Heidi Jansen

Vossebelt 54

7751 SZ Dalen

06 - 22 23 85 95