top of page

zin in je werk


Zin in werk heeft meerdere dimensies. Je kunt zin hebben in je werk omdat je er altijd veel plezier hebt. Leuke collega's, een fijne sfeer en lekker bezig zijn. Zin ervaren kan ook te maken hebben met het bereiken van resultaten. Het fijne gevoel dat je na een periode van doorzetten iets af hebt, dat er iets gelukt is. De weg er naar toe was misschien niet steeds leuk, want je moest volhouden, anderen overtuigen, tegenwind overwinnen, maar als het resultaat er dan is, dan kan het gevoel van voldoening groot zijn. Een derde dimensie is het ervaren van betekenis. Dat heeft te maken met dat je ervaart dat je een bijdrage levert die er toe doet. Dat gaat verder dan je functiebeschrijving en wat er iedere maand op je bankrekening wordt bijgeschreven.

bottom of page