een bijzonder jaar

31 Dec 2017

De laatste dag van een bijzonder jaar. Naast alle loopbaanadviestrajecten (dat zijn er een kleine vijftig per jaar), heb ik van februari tot en met augustus gewerkt aan een boek. Het boek is een bewerking van mijn afstudeerscriptie uit 2016. Het heeft twee geheel nieuwe hoofdstukken gekregen en de oorspronkelijke tekst is flink veranderd en aangevuld. Begin december kwam het boek uit en de eerste reacties zijn binnen. Die reacties bevestigen wat ik komend jaar ga doen: me toeleggen op schrijven en opleiden. Ik neem dan ook geen nieuwe opdrachten voor loopbaanadvies aan. Spannend, want die trajecten zijn wel mijn bron van inkomsten. Echter, soms weet je gewoon dat het tijd is voor iets anders.

Het plan is om in september een boek over de 'loopbaantrechter', de methode waar ik al 25 jaar mee werk, op de markt te brengen. De opleiding tot loopbaanadviseur die ik geef, gaat wel volop door dit jaar en ook voor loopbaanadviseurs en coaches ben ik er. In de tweede helft van het jaar wil ik onderzoek gaan doen naar het thema 'werk en vrijheid' en wat zou het leuk zijn om daar ook een boek over te schrijven. Jullie begrijpen: plannen genoeg. Ik heb zin in 2018! 

 

Please reload

Recent Posts

April 16, 2020

March 18, 2020

November 1, 2019

July 1, 2019

June 1, 2019

December 18, 2018

September 17, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Heidi Jansen

Vossebelt 54

7751 SZ Dalen

06 - 22 23 85 95