top of page

we gaan het (niet) anders doenVandaag rondde ik een korte training in de Loopbaantrechter af. Deze methode heb ik inmiddels aan honderden loopbaanadviseurs overgedragen, zowel in groepen als individueel. Aan die individuele opleiding komt deze zomer een einde, want dan gaan mijn opleidingsactiviteiten over in de nieuwe Loopbaanopleiding. We maken daar een gedegen, volledige opleiding van en daar verheug ik mij op.


Het individuele overdragen ga ik wel missen, want het mooie van die vorm is dat het vaak tegelijk een training én een loopbaantraject is, waardoor je elkaar heel persoonlijk leert kennen. De deelnemer aan de training doorloopt de trechter zelf en de resultaten geven meestal ook zicht op hóe je je loopbaanpraktijk vorm wilt geven, wat een voor jou passende specialisatie en doelgroep is. Een paar vliegen in één klap dus.

Voor mij betekent dat opleiden van collega’s altijd een feest: we spreken dezelfde taal, hebben dezelfde doelen voor ogen en voelen het belang van ons werk. Dát is straks natuurlijk niet anders.


9 januari 2021

Комментарии


bottom of page