top of page

wens voor 2023


Wat een jaar was het! Het afscheid van mijn loopbaanadviespraktijk is definitief en ik werk nu vooral als docent en programmaontwikkelaar in twee opleidingen: dé Loopbaanopleiding en Emmius School voor werk en Zingeving. De eerste hebben Elske van Eijndhoven en ik samen opgezet en draaien we nu voor het tweede jaar. In de tweede speel ik een rol als kerndocent, programmaontwikkelaar en programmabegeleider vanuit AOG en de Rijksuniversiteit Groningen. De grote thema's uit mijn hele werkende leven krijgen een plek, namelijk mens en werk, loopbaanadvies en zingeving. Hoe mooi kan het lopen?

Mijn wens voor komend jaar gaat over luisteren. Te vaak hoor ik niet echt wat een ander zegt en ben ik teveel bezig met mijn eigen verhaal. Te vaak besef ik pas achteraf wat niet gezegd werd en wat ik wel had kúnnen horen. Te vaak ook neem ik niet genoeg ruimte om naar het stemmetje in mezelf te luisteren dat me aarzelend de weg wijst naar wat wijs is. Komend jaar staat liefde voor luisteren in mijn agenda. Ik wens jou ook een luister-rijk 2023!

Yorumlar


bottom of page