Werk & Zingeving

Lezing 'Werk en Zingeving'
In 2017 schreef ik het boek 'Werk en Zingeving'. Sindsdien geef ik regelmatig lezingen over dit onderwerp. Deze lezingen zijn bedoeld voor iedereen die het leuk en belangrijk vindt om eens stil te staan bij wat werk voor ons betekent en wat zingeving daar mee te maken heeft.  

 

Inhoud
We starten met een inleidende lezing over werk en zingeving van ongeveer anderhalf uur. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over hoe het zit met zingeving in jouw werk en leven.

Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: Wat geeft jouw werk betekenis? Welke waarden zijn leidend voor jou? Wat geeft jou plezier, voldoening en betekenis?

 

Hoe en waar
De vorm is een interactieve lezing en de middag duurt ongeveer drie uur. De lezing kan overal in Nederland plaatsvinden. 

Sinds het boek uitkwam, heb ik deze lezing een aantal keren gegeven voor de beroepsvereniging NOLOC, daarnaast voor werkgeversvereniging WENB, als onderdeel van de masterclass positieve psychologie van de Hanze Hogeschool en een aantal maal met open inschrijving.

Investering
Deze middag kost 750 euro exclusief btw.  

 

Deze activiteit doe ik vanuit Buro Waai. Buro Waai is het adviesbureau dat zich richt op implementatie van zinvol werken. We doen dat door teamtrainingen, workshops, organisatieadvies, lezingen, coaching en loopbaandvies. Kijk vooral even op de site, je kunt daar een ZinScan invullen die je laat zien hoe het ervoor staat met jouw zin in werk. 

Op de website die we speciaal voor het boek maakten kun je meer informatie over het boek Werk en Zingeving vinden.

Heidi Jansen

heidi@jansenloopbaanadvies.nl

06 - 22 23 85 95 

Bezoekadres

Oude Boteringestraat 71
9712GG Groningen

Postadres

Vossebelt 54
7751SZ Dalen