top of page

dé Loopbaanopleiding

Dé Loopbaanopleiding, is een erkende post-hbo opleiding van 9 maanden. De Loopbaanopleiding biedt een uitgebreid palet aan mogelijkheden om je te scholen in loopbaanadvies. Of je nu een volledige post-hbo opleiding zoekt of alleen geschoold wilt worden in onderwerpen van jouw keuze. Dat laatste kan ook, want we bieden alle onderdelen zó aan dat jij je eigen 'bouwpakket' kunt maken.

 

De kern van de opleiding wordt gevormd door de werkmethode van “De Loopbaantrechter”. De Loopbaantrechter is een methode waarmee mensen met een loopbaanvraag in korte tijd helder krijgen wat de best passende volgende stap in hun loopbaan is én gemotiveerd aan de slag gaan om die stap te realiseren. Deze methode is gebaseerd op 25 jaar praktijkonderzoek en honderden professionals werken ermee.

De andere modules van deze opleiding bieden het totale pakket van kennis en vaardigheden dat je nodig hebt om mensen met een loopbaanvraag effectief te kunnen begeleiden naar een nieuwe baan of hen te helpen te starten als zelfstandige. 


Dus...ben je op zoek naar verdieping in je vak, wil je omgeschoold of opgeleid worden tot loopbaanadviseur en/of wil je een bloeiend loopbaanbedrijf bouwen? Klik dan hier voor meer informatie.

Mocht je willen overleggen of onze opleiding iets voor je is? Mail mij gerust, of bel: 06 22 23 85 95

IMG-20211001-WA0000.jpg
bottom of page