de Loopbaanopleiding

In 2021 start de Loopbaanopleiding. In maart zullen we een tweedaagse training in de Loopbaantrechter verzorgen en in september gaat de hele opleiding van start. 

De Loopbaanopleiding biedt een uitgebreid palet aan mogelijkheden om je te scholen in loopbaanadvies.  Of je nu een volledige post-HBO opleiding zoekt of alleen geschoold wilt worden in onderwerpen van jouw keuze.

 

De kern van de opleiding wordt gevormd door de werkmethode van “De Loopbaantrechter”. De Loopbaantrechter is een methode waarmee mensen met een loopbaanvraag in korte tijd helder krijgen wat de best passende volgende stap in hun loopbaan is én gemotiveerd aan de slag gaan om die stap te realiseren. Deze methode is gebaseerd op 25 jaar praktijkonderzoek en honderden professionals werken ermee.

De andere modules van deze opleiding bieden het totale pakket van kennis en vaardigheden dat je nodig hebt om mensen met een loopbaanvraag effectief te kunnen begeleiden naar een nieuwe baan of hen te helpen te starten als zelfstandige. 


Ben je op zoek naar verdieping in je vak, wil je omgeschoold of opgeleid worden tot loopbaanadviseur en/of wil je een bloeiend loopbaanbedrijf bouwen?

De Loopbaanopleiding is er voor jou. De Loopbaanopleiding is een post-HBO gecertificeerde beroepsopleiding van 9 maanden. De modules van deze opleiding zijn ook los of in een op maat gemaakte combinatie te volgen. 

Begin 2021 komt de website online.

Tot september 2021 zal ik incidenteel nog een individuele opleiding verzorgen. Mail mij voor meer informatie daar over.

 

Heidi Jansen, hoofddocent

Heidi heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in loopbaanadvies vanuit een eigen praktijk. Ze is opleider van honderden loopbaanprofessionals en ontwikkelaar van loopbaanprogramma’s en trainingen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in ‘werk en zingeving’ waar ze sinds 2019 promotieonderzoek naar doet. Ze geeft enthousiast, inspirerend en deskundig les. Van 1995 tot 2005 was zij docent in twee post hbo-opleidingen voor loopbaanadviseurs (Saxion en Hoogendijk). Daarnaast verzorgde ze bijscholingsprogramma’s voor mobiliteitscentra. Van 2005 totdat de nieuwe opleiding start geeft zij ook individueel les in loopbaanadvies met op maat gemaakte programma's.

Elske van Eijndhoven, opleidingsmanager
Elske is programmamanager van dé Loopbaanopleiding. Ze is daarnaast provocatief (team)coach, trainer en voorzitter RvT. Ze startte haar loopbaan als HRM-manager. Elske durft de dingen (met humor) bij de naam te noemen en zorgt ervoor dat zaken voor elkaar komen. 

Heidi Jansen

heidi@jansenloopbaanadvies.nl

06 - 22 23 85 95 

Bezoekadres

Oude Boteringestraat 71
9712GG Groningen

Postadres

Vossebelt 54
7751SZ Dalen