top of page

vragen die je jezelf zou moeten stellen


Sinds gisteren is mijn loopbaanspel op de markt. Mijn hele loopbaan ben ik op zoek naar vragen die mij en anderen aan het denken kunnen zetten. Een paar daarvan heb ik op kaartjes gezet en er een spel van gemaakt. Het spel kan je helpen om je gedachten te ordenen en je voor te bereiden op de stappen die je wilt gaan zetten richting de arbeidsmarkt. Er horen twee invulformulieren bij die je kunt downloaden en als je je antwoorden op de vragen daar opschrijft, kan er een duidelijk overzicht ontstaan van het werk dat je wilt doen, de organisatie die bij jou past en wat jij meebrengt voor zo'n functie. Het spel kan individueel en in een groep gespeeld worden. Het spel heeft een 'zusje' en dat is het Startersspel. Dat spel is gemaakt door Alexandra Sfintesco en helpt je bij het nadenken over voor jezelf beginnen. De spellen zijn uitgegeven door uitgeverijbries.nl en te bestellen bij bol.com of bij mij en Alexandra. Gewoon door ons een mail te sturen.

bottom of page