top of page

ik vertrek


Er zijn twee tv-programma's waar ik altijd met heel veel plezier naar kijk: 'Floortje naar het einde van de wereld' en 'Ik Vertrek'. Je ziet daar dappere mensen die een ander leven leven (willen gaan) leiden dan de meesten van ons. Vooral bij 'Ik Vertrek' lees je op Twitter altijd veel negatieve reacties over het feit dat mensen zich niet goed voorbereiden, niets plannen en te weinig geld hebben voor wat ze willen. Ik vind het bijna altijd geweldig wat die mensen doen. Oké, soms stappen mensen wel heel naïef in het avontuur, maar ze doen tenminste iets. Moedige mensen vind ik hen. Wat je meestal ziet gebeuren is dat, hoewel alles tegenzit, mensen het toch voor elkaar krijgen om uiteindelijk hun droom waar te maken. In tegenspoed worden mensen namelijk ook heel sterk en creatief. Petje af voor al die dromers en doeners!

bottom of page