top of page

nieuw perspectief


Zo vaak merkte ik het bij mijn klanten: een nieuw perspectief geeft nieuwe energie. Sinds ik half december besloot om (voorlopig) te gaan stoppen met loopbaanadvies en met te gaan richten op schrijven en opleiden, kan ik niet meer stoppen met nieuwe plannen en nieuwe dingen maken. Het boek over de Loopbaantrechter is af en komt volgende week terug van de redacteur. Dan kan de vormgever er mee aan de slag. Ik hoop dat het in mei op de markt is. De workshops die bij het boek horen zijn klaar om gegeven te worden. Voor het boek Werk & Zingeving zijn er nu twee lezingen en twee workshops klaar en de Powerpoint die erbij hoort vordert goed. In gedachten ben ik mijn werkruimte in Amersfoort opnieuw aan het inrichten, zodat we daar bijeenkomsten over werk en zingeving kunnen gaan houden. De theatercursus die ik volg om weer met plezier voor groepen te staan, is eind maart klaar en ik merk dat het veel met me gedaan heeft: ik heb er weer zin in. Verder breng ik elke vrije minuut door met schrijven: een artikel voor een HR platform, de opdrachten voor de Schrijversakademie, de workshops en lezingen, teksten voor websites van anderen. Heerlijk! Zo werkt het, als je een keuze maakt en er achter gaat staan, kun je bergen verzetten. Ik wens je inspiratie voor jouw nieuwe plannen!

bottom of page