top of page

schrijven


En zo zijn er zomaar een paar maanden voorbij gegaan zonder dat ik hier een bericht achterliet. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met de nieuwe stappen die ik wil gaan zetten. Ik sprak met een heel aantal mensen, ik ontwikkelde en gaf trainingen en lezingen en langzamerhand werd mij steeds duidelijker hoe ik mijn werk in wil gaan vullen. De basis gaat lezen, onderzoek doen en schrijven worden. Dat schrijven heeft deze week al een mooi resultaat gegeven, want er staat een artikel van mij in Holland Management Review. Het heet 'Van succesvol naar zinvol'. Het is gebaseerd op mijn boek 'Werk en Zingeving' en gaat over een alternatief voor onze prestatiemaatschappij. Schrijven moet ook gaan resulteren in wat meer blogs, waarin ik de lezer meeneem in de bevindingen tijdens mijn onderzoek naar de betekenis van werk.

Omdat ik naast al het lezen en schrijven wel graag mensen blijf zien en spreken, blijf ik ook training en opleiding geven. Daarover meer op deze site en in volgende blogs.

Mocht je het leuk vinden om het artikel in HMR te lezen, stuur mij dan een mail, dan stuur ik je het als pdf toe.

bottom of page