top of page

de reis van mijn leven


Mijn PhD traject gaat van start! Per 8 juli ben ik officieel toegelaten tot de Graduate School of Theology and Religious Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ga onderzoek doen naar ‘werk en zingeving’, onderwerpen waar ik al mijn hele leven in geïnteresseerd ben. Heel blij ben ik met mijn begeleiders: Prof. dr. Christoph Jedan, Professor of Ethics and Philosophy of Religion (promotor) en Dr. Hanneke Muthert, Assistant Professor of Spiritual Care and Psychology of Religion (co-promotor). Het is mijn bedoeling om mijn bevindingen onder andere in korte updates op LinkedIn en in deze blogs te delen. Zodra er uitgebreidere publicaties zijn, deel ik die vanzelfsprekend ook. Het wordt de reis van mijn leven, ik vind het spannend, ik heb er zin in en ik ben dankbaar dat ik dit mag doen.

bottom of page