top of page

25 jaar!


Vijfentwintig jaar zelfstandige! 1 november 1994 startte ik als zelfstandig gevestigd loopbaanadviseur en trainer. Meer dan duizend mensen begeleidde ik bij hun loopbaanvragen. Nog eens zoveel mensen kwam ik tegen in de opleidingen, trainingen en workshops die ik gaf. Ik heb genoten van alle gesprekken en ontmoetingen. We hebben gelachen en gehuild, geluisterd en gepraat. Vriendschappen ontstonden, en een netwerk van dierbare collega's. Het voelt zo rijk dat ik mijn werk op mijn eigen manier heb kunnen vormgeven. En een bijdrage heb kunnen leveren aan dit vak. Mijn liefde voor de mens en zijn werk blijft en daar ga ik nog jaren mee door. Als opleider, ontwikkelaar van programma's en lesmateriaal, als onderzoeker op het gebied van werk en zingeving, als loopbaanadviseur en als schrijver. Ik ben nog lang niet uitgeleerd, -gedacht en gepraat over dit fascinerende werkveld. Dank aan ieder die ik sprak in deze jaren. Ik heb veel van jullie geleerd. Ik kijk uit naar iedereen die ik nog ga ontmoeten. Werk verrijkt ons, werk verbindt ons en werk kan ons een doel en betekenis in het leven geven (en dan bedoel ik betaald én onbetaald). Laten we de wereld van werk zo mooi maken als maar mogelijk is. Voor iedereen.

Klik hier (en laat me weten of je stil kon blijven zitten).

bottom of page