top of page

coronagesomber


Ik zit te coronasomberen in een uithoek van Nederland met langzaam internet. Op LinkedIn zie ik de meest briljante vlogs voorbij komen, teams die frisgewassen aan de keukentafel zitten te confereren, mensen die creatieve oplossingen hebben gevonden om in contact te blijven met hun klanten. Helden zijn jullie! Ik heb geen inspiratie, ben chagrijnig en heb al helemaal geen zin om alleen maar digitaal te gaan leven. Nu ik ook nog geen vitaal beroep blijk te hebben, slaan de levensvragen helemaal toe. Ik duik maar even onder op het erf en ga nadenken over hoe dit verder moet. Alle mensen die zich nu het vuur uit de sloffen werken: dank jullie wel. Jullie zijn de echte helden. Voor wie ook loopt te somberen: mopper er op los. Als het je oplucht, zet het in een mail en stuur het me. Samen moppert toch lekkerder dan alleen.

bottom of page