top of page

een nieuw kantoor


Een gevolg van waar ik het in de vorige blog over had is dat ik per 1 februari weer een kantoor in de stad heb. In december zag ik dat er een ruimte te huur was aan de Oude Boteringestraat in Groningen. Schuin tegenover de faculteit waar ik onderzoek voor doe, tegen het centrum aan, parkeergarage vlakbij. Kan niet beter. Het is een kamer op de eerste verdieping van een statig oud pand. Mijn bedoeling is daar zowel mensen met een loopbaanvraag te ontvangen, als te werken aan mijn onderzoek. Ik kijk er zó naar uit, want dat betekent 's ochtends weer op pad kunnen, een stukje door de stad lopen, zonder afleiding kunnen werken en mensen goed kunnen ontvangen. We zitten nog middenin een lockdown en in de stad is niets te beleven, maar dat maakt niets uit. Er naartoe reizen kan zonder in contact te komen met anderen, ik zit daar in mijn eigen kamer, gesprekken kunnen we voeren met meer dan genoeg ruimte tussen ons in en het belangrijkst: zo is het (werk)leven weer vol te houden!


15 januari 2021

Comments


bottom of page