top of page

heerlijk om de tijd te hebben


In het afgelopen jaar ben ik me helemaal op dé Loopbaanopleiding gaan richten. Alle andere werkzaamheden heb ik afgerond of stopgezet.


Mijn eigen loopbaanpraktijk was al gestopt, maar ook het werk voor Emmius School voor werk en Zingeving, de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool en andere losse klussen zijn klaar.


Ik was toe aan focus. Focus op wat inmiddels mijn enige grote werkliefde is: mensen opleiden tot loopbaanprofessional. Dit is het derde jaar dat de opleiding draait. In de afgelopen jaren hebben we gezorgd dat de opleiding post-hbo gecertificeerd en Noloc-geaccrediteerd is. Studenten weten ons te vinden en ik geniet. Het begeleiden van studenten, afstemmen met docenten en ontwikkelen van lesprogramma's is waar ik me met hart en ziel op heb gestort.


Al sinds het begin van mijn loopbaan geef ik les, maar nu is het mijn 'core-business'. Ik kan er mijn creativiteit, klantgerichtheid en visie helemaal in kwijt. Als ik ergens mij tijd aan wil besteden, is het dít!


Comments


bottom of page